en varelse av perfektion

Photobucket
India Rose, Fanny Lyckman, Lua P och Angelica Blick. Tar deras garderober vilken dag som helst tack. Kan ju gärna ta Indias utseende på köpet. Vacker kvinna.


Min enda styrka

är att jag aldrig ger upp iallafall.

Hur långt man än har kommit är det alltid längre kvar

Ibland tror jag att jag lugnat ner mig, glömt bort och vuxit ifrån. Men så kommer det här och redan i första tonerna i introt spelas vet jag att jag alltid kommer avguda det här bandet. Så rått fantastiskt, rent klassikt.... Jocke, Martin, Markus, Sami jag älskar er.

Kent-999 släpps imorgon. En svensk talkshow med norsk programledare ville inte spela hela låten utan skulle korta ner den till 2 min, men Kentish fixar biffen och lägger upp egen liveversion i fullängd. In your face. opaah!

LIVE I SOMMAR LÄNGTAR

Happy happy

PEACE & LOVE 2012 SPIKAT!

fröken fräkens nya converse

Solen skiner och ger mig fräknar som aldrig förr. Men jag gillar't, slipper fakea dem. Dessutom har mina nya Converse kommit och jag har promenerat till Farsta (nästan en mil) och suttit på mitt favoritcafé exakt hela dagen. Har läst och planerat NY-resan, budgeterat och så vidare.

RANDOMZ

revolver step one//revolver step two//nya proffsutprovade löparskor i torsdags//planterade på jobbet i fredags

Bättre i halsen. Om inget oförutsett inträffar så blir det till att prova på en springtur imorgon kväll. Nu ska jag sova. dulces sueños

VECKOUTVÄRDERING v. 12

Måndag
- PT-pass styrketräning
Tisdag
- promenad 3 km
- jogging 2,5 km sen träningsvärk i benen så traskade 1 km till på löpbandet
Onsdag
- promenad 4 km
- spinning 30 minuter
- corepass 30 minuter
Torsdag
- Bodypump
- cyklade 20 minuter
Fredag
- promenad 3 km
Lördag & söndag:
-5 promenader á la 3 km, med hunden och själv ut och fota så lagom långsamma.
TOTALT
  • 3 styrketräningspass
  • 2 cardiopass
  • 8 promenader på totalt: 2,5 mil
Veckans onyttiga: Fredag: en stor rulltårtebit och 2 drömmar (fredagsfika), en daimstrut, 5 rutor Daimmarabou Lördag: en mentosrulle, ett glas coca cola, en Magnumglass
Söndag: en magnumglass, en skål Ben & Jerrys glass
*
Har halsfluss så därför all denna glass. Skulle ha kört ett shape-pass igår men halsen satte stopp för det. Har varit på närakuten nu och hämta ut antibiotika så jag lär få vänta med träningen ett par dagar till. Suck. Men får köra många långa promenader de närmaste dagarna istället så att jag får lite motion. Speciellt om jag ska äta glass...

Kära stad

En oktober i London som var makalös. Någon gång ska jag bo där, kanske på min ålders höst, kanske om bara några år. Vad vet jag mer än att tillbaka om och om igen, det ska jag.
Har också en känsla av att en nykärlek kommer blossa upp i sommar. Åh vad jag längtar nu, efter förändringarnas vindar och nedbrytandet av bekvämlighetsbarriärer. Det är dags nu.

Chock

När klockan hoppade från 02 till 03 istället. uh.

Sketching & Promarker

Den här helgen blev inte alls som tänkt. Har precis kört i mig en coctail tabletter (okej, det där lät som om jag överdoserat sömnpiller men så är inte fallet utan endast några ibuprofen och en Maxosol haha) och krupit ner i min renbäddade säng. Päronen är bortresta och jag är på g att bli riktigt sjuk -därav tablettmissbruket.

Är ensam hemma fre-sön och är hundvakt så gårdagen spenderades framför en av de märkligaste filmerna i superhjältegenren. Nämligen Thor. Satt som ett frågetecken från början tillslut. Sen kom Hilda med Schweizernötschoklad som visade sig vara Daimchoklad men det var gott det med. Hängde som två degklumpar i soffan och pratade om allt från Ansiktet till ex (inte så brett spektra där m.a.o). När hon hade åkt hem fick jag halsont, borstade tänderna och gjorde kamomillte. Sen gick jag och la mig och vaknade upp än lite värre.

Ett huvud fullt av bomull, en hals full av rakblad och en näsa full av snor satte stopp för lördagens planer att gå ut och dansa. Istället blev det jag, en filt, en kopp te, VH1 och ritblocket. Ja, ni läste rätt: Hannibanani skapar. Skissade mycket blyerts i mellan- och högstadiet men sen dog det helt när jag märkte hur mycket mer talangfull min syster och inte minst mina vänner var. För sån är jag, är jag inte grym på en gång så ger jag upp. Men i höstas tog jag upp skissandet igen. Nu i veckan tafsade jag på syrrans Promarker-pennor och blev så förälskad att jag köpte mig en egen uppsättning. Gråskalor såklart. Och där har ni min kreativitetsbiografi. Så nu ska jag bli grym med blyertspennor och Promarkers.  Här är några av kvällens skapelser:



Gjorde även ett självporträtt som jag kallar faceless, men det är så deppigt så det sparar vi till en annan dag.
Nu ska Lou Reed få vagga mig till sömns i NY-cynism och så hoppas jag på att må bättre i skalle och hals imörra.

P.S. The Lorax är till skillnade från Thor en helt otrolig film, se den! D.s.



SOM EN SKÄNK FRÅN OVAN

Säsongsavslutningen av Walking dead. Hittade meningen med livet igen. ZOMBIELOVE
Och som grädden på moset kom det här citatet upp i min newsfeed på facebook: "There are no limits. There are only plateaus, and you must not stay there. You must go beyond them.”
Passade mig perfekt denna onsdagskväll.

dipp

skitdag. skitvecka. tråk och stress. alla måsten. ge mig semester. Deppdipp.
Tränar tränar tränar, äter rätt och riktigt men ingenting händer. platåjävel. Nu två veckor utan Hanna också. jaja, Inte ge upp jag vet jag vet.

MINOLTA SR-7 RETRO ANALOG

Köpte film till farfars gamla kamera igår. Googlade fram och skrev ut gamla manualer från 60-talet och nu jävlar är det liv i kamerahuset. Ska ut och fota på onsdag efter jobbet. Vill bara fota upp rullen fort nu så jag kan se resultatet om jag har förstått kameran. Sån skillnad från digital systemkamera.
Tack fina farfar, du finns i mina tankar ofta och är omåttligt saknad.

VECKOUTVÄRDERING

  • 4 promenader á la 3 km =12 km
  • 2 joggingturer á la 5 km =10 km
  • 2 PT-pass styrketräning gym
Veckans onyttiga: 1 minidonut och 1 bit rulltårta(fredagsfika @work) , 4 hg lösgodis (fredagen och söndagen), 1 liter coca cola (fre-sön), glass i stora lass med strössel och mariekex.
Haha vilken grishelg. Jag som tyckte jag ätit helt okej men får jag det nerskrivet svart på vitt så är det ju förjävligt. Riktigt känner hur blodkärlen kleggar igen av allt sött. Nää, vecka 12 blir det bättring på sötfronten. Sen klämma in ett konditionspass till och ett extra styrketräningspass så är vi på topp.
Fan vad mitt schedule är proppat nästa vecka, fattar inte hur jag ska hinna med allt?!

Nu ska jag i varje fall sova: viktigt viktigt!

100 grymma dagar

http://fitnessguru.se/lina/60644-100-grymma-dagar-ar-igang-igen
I'm so fucking in!

Skriver mer om mig och mina mål en annan dag. Så jävla död efter den här veckan. 2 dagar kvar till fredag.

imorgon
7-14.30 jobb
15-16 make up kurs plus välja produkter! LYX
17.30-18.30 PT-timme

Hem, duscha, äta, sova repeat. Typ så just nu. Plus kolhydratsmage. Att det ska vara så jävla mycket mackor på jobbet jämt och ständigt. Hatar't.

Sova. Älskar min säng. drömmer om att få sova ut, att strunta i alarmet som ringer, bara stänga av det och krypa ihop sin morgonsvaga kropp under ett fluffigt och mjukt täcke och sluta ögonen igen. Mörkret bakom ögonlocken och det tunga huvudet mot svala kudden. Ligga kvar där utan några måsten.... MEN imorgon bitti upp 05.30. bajsi.

OM

Om jag sprang ut en runda efter 13 timmar på jobbet och 5,5 timmars sömn? Jaaarrrå! Om jag är trött nu? God natt!

cykel

Bidde ingen cykel. Efter en tripp till Cykelringen igår och en smärre chock över cykelpriserna bestämde jag mig ändå för att det fick bli en KRONAN för min del. Det är ju den jag vill ha och när priserna ändå är så skyhöga så spelar inte en 1000-lapp någon större roll. Blir att dra det från sparkontot istället helt enkelt. Svidigt i plånkan men vad gör man inte.

VECKOUTVÄRDERING

MÅNDAG
-25 min promenad (3km,  minus 200 kcal)
- PT-pass styrketräning med konditionshöjningar (typ crosstraining)
TISDAG
- 25 min promenad (2,59 km, minus 171 kcal)
ONSDAG
- 30 minuter promenad (2,8 km, minus 162 kcal)
- 30 minuter jogging på löpband (4,18 km minus 324 kcal) vet att det inte är snabbt men man måste börja någonstans.
- 30 minuter SATScykling
TORSDAG
- PT-pass styrketräning med konditionshöjningar. Testade mig själv lite för hårt dock och fick avsluta 15 minuter tidigare med en lång stretch då jag höll på att kräkas efter konditionstopparna. Blä.
SÖNDAG
- 20 min powerwalk 3,4 km

promenader: 4
konditionspass: 2
styrkepass: 2

Veckans onyttiga: en pizza, 0,5 liter coca cola, chips och dipp, en chokladboll, en minibit chokladkaka, en minibit sockerkaka (fredagsfikat totalt en normalstor bit typ).

04.09

Första nyktra utekväll. Var tapper och höll ut till 03.20. Min bästa bror kom och mötte upp mig i Aspudden så jag slapp åka hem ensam. Fina bror. Nykterkäkade yoghurt och blåbär. Jag har nog blivit gammal. Boyyaa. Nu ska jag lägga mig i sängen och kollar på Control tills jag somnar. Joy division<3


chippa och dippa

Hästat idag: kladdkaka, kokosboll, coca cola, chippa och dippa. Mumsmumsmums.
Hälsade på Fia i hennes nya lägenhet i Frunkan med Hilda, skrattade och flummade mest och såg slutet på nån skräpfilm hihi. Sen tog jag bussen till Juliaborg och gick hem i mörkret och regnet.
Har smort in händerna i Body shops almond hand and nail butter och satt på mig några skumma handskar som jag ska sova med. Är så jäkla trött på mina sprukna nagelband, kliande torra knogar och hudflagnande handflator. Så nu tar jag i med hårdhandskarna! Uppdaterar om det funkar eller ej.

Nu ska jag sova för jag tänkte upp och jogga nån kilometer eller två innan jag ska på MASSAGE!!! Underbara-unna-sig-helgen för mig. Ska kolla lite billigare cyklar på Cykelringen i Horan också och kanske cykla hem en om jag hittar nån passande. Men fan, drömmer ändå om en KRONAN...

Rankin/Corbijn/Fotografiska

Hängde på Fotografiska denna tisdagkväll med Hilda. Som vanligt när jag är där får jag kreativitetssug utav bara fasen och vill fotografera sönder min kamera. I helgen får det bli. Corbijn-utställningen va fin, svartvitt forever liksom och som Joy Division-fan och Control-älskare var jag tillfredsställd. Tyckte dock det var lite fult att man fick betala fullpris fast nästan halva Fotografiska var avstängt för omhängning. Mysigt som fan att träffa Hilda.
Nu ska jag sova mig sönder och samman för en lång dag med jobb och dubbelt konditionspass in lé gym. Älskar min säng.

Lily Allen by Rankin

FRAM TILL VALBORG

Cut out the alcohol. It shuts down your metabolism, promotes fat storage and breaks down muscle tissue. It’s basically treated by the body as a toxin… If you’re serious about getting in shape, not drinking won’t be a problem.

 



KRONAN

Fa-an vilken helg jag har haft. Säger som Danny: amazing! Mådde som överkörd av tåget och manglad genom en sopbil igår men det var det värt. Sjukt kul att festa i Norrköping må jag säga.

Idag har jag blåmärken och rivsår lite här och var. Har kommit fram till att det måste ha varit nåt av mina smycken jag har rivit mig på eftersom jag har tunna skärsår typ överallt. Även ett par rediga blåmärken på båda knäna till följd av dagens boxning/PT-pass.
Har börjat ta mina raster på jobbet genom att promenera. 30 min vardagsmotion i solen varje dag med grym musik i lurarna är awesome på så många sätt. Har börjat kolla på hur man ska cykla till jobbet och enligt eniro ska det till och med gå snabbare än att åka kommunalt.
Så till saken: har tänkt köpa mig en cykel och var först inne på en Kronan damcykel. Fick en chock när jag såg priset men sen jag surfat runt lite ser jag nu att detta är priset på de flesta damcyklar i kategorin "citycykel". Så får suga lite på den karamellen. En svart är jag isåfall inne på. Å så tjusigt.

LÖRDAG

Som att det inte räckte att jag skulle åka tåg med världens grymmaste Hanna för att träffa världens bästa Alice och gå ut och festa i en studentstad. Nej, Deportees ska också vara gäst-DJ's på utestället vi ska till!!!! GaaeehhasdjhvbgnlbgAHJDLGKG
Kan inte beskriva det lyckorus jag känner just nu.
KARATEKLUBBEN XL // gäst-dj´s: DEPORTEES | AL AZIF | mfl.KARATEKLUBBEN XL // gäst-dj´s: DEPORTEES | AL AZIF | mfl.
så jävla ful haha!

RSS 2.0