TUMBLR

mycket tumblr nu. om jag skriver nåt där så blir det på engelska. Dels för att det är engelsk sajt och dels för att jag behöver öva min rostiga engelska till sommaren. Men mest är det bilder som vanligt.
houseofhanna.tumblr.com

When she was 22 the future looked bright

Har ryckningar i högra ögat.
Sov 3,5 timmar inatt, jobbade, tränade och gick in i duschen. Tryckte in den röda heat-knappen och skruvade på full stråle. Ställde mig med ryggen mot duschslangen och lät det strila över ryggen. Somnade nästan, så skönt.
käkade kycklingfilé med färsk spenat och morot. Fick ett par högtalare till datorn av världens bästa bror, två parfymer, krämer och lite sånt.
Fått så fina fina grattishälsningar från mina fina fina vänner. Man vet vilka fantastiska vänner man har när de kommer tillbaka till en år efter år trots sitt asociala beteende. Men det är 100 % ändring på det och ni som finns i mitt liv just nu, ni är grymma! Har haft en mysig 22 års dag trots allt.

Tips på sköna serier

1. Awkward. MTV-produktion. För en gångs skull har amerikanska high school-tonåringar casual sex, cheerleaderserna är så stabbiga som de faktiskt är IRL och självmord är något komiskt. Garvar högt åt Jenna och hennes morsa och drog igenom hela säsong 1 på två kvällar. 20 minuters avsnitt är perfekt.
2. New Girl. ADORKABLE. Älskar zooey Deschanel och Schmidt är bäst. fyra killar som bor ihop och sen kommer Jess och flyttar in. Lite Vänner-style men mer 2000-tal typ. Douchebag jar!!! Finns 9 avsnitt på säsong 1 ute än så länge, det 10:e kommer 17 januari.

vecka 1

har haft en underbar första vecka på 2012. Håll tummarna för att det håller i sig nu. spit spit.
Fyller 22 imorgon, börjar jobba som förskolepedagog istället för vikarie. Sen blir det träning med PT-Hanna. Step it up one level nu. Bara några månader tills man ska vara bikiniredo, hehe.

Idag har jag svullat Mcdonalds (för andra gången den här veckan) och kollat på New Girl med brorsan.
Efter det så lagade jag matlådor för hela veckan, mellanmål och frukost för morgondagen. Så inget cheating nu när jag har allt perfekt planerat för mig!
-spenatsoppa
-broccoli+västerbottensostpaj med dinkelmjöl
- kycklingfiléer
- hackad paprika
- skalade morötter
- granatäpplekärnor
- keso med mosad banan och blåbär
- kokt ägg
- clementiner
- smoothie på naturell yoghurt, färska blåbär, frysta hallon och 1/2 banan
Så jäkla värt att komma hem efter en lång jobbdag och bara kunna värma på lite mat på nån minut!

black and white new years eve

Fotade mycket lite men slänger upp mer eller mindre lyckade bilder i svartvitt här och nu:
Grisar, hiii.

Like a noodle/sparris

Min bästa vän och fiende. Kettlebells.
Mage/rygg, lite kondition och sen traska hem igen. Går på någon slags sparlåga men glad att jag kommer iväg iallafall. Nästa vecka ger jag mig fan på att köra ut all skit som ligger och däser i kropp och själ. Längtar!
Ikväll blir det först Svansjön på dansens hus och sen en rejäl Stockholmsutgång med fina tjejer. Tror det kommer bli grymt!! Nu ska jag in i duschen och fräscha upp mig, raka ben, hårinpackning och sånt. Skööönt.

suck it and see

Så skönt. Käkade middag och tog en långfika med Sanna igår och vi snackade om allt möjligt och bland annat mina framtidsnojjor. Tror vi kom till roten av problemet och jag tog idag tag i skiten och skickade iväg ett mail till skolan i New York. Blir alltså fotokurs 4 veckor i juli i New York.
Mitt år börjar verkligen bra och jag känner mig starkare och mer redo än någonsin.

2011

Här är min summering av 2011, sen lägger vi det bakom oss och satsar på 2012!

Vad gjorde du 2011 som du aldrig gjort förr? Bodde själv utomlands, fick anställning, gick ner 6 kilo

Fick några av dina vänner barn? Inte vänner, men bekanta

Dog någon i din närhet? ja :(

Vilka länder besökte du? England, Spanien

Vad skulle du vilja ha 2012 som du saknade 2011? Självförtroende och mer socialt umgänge (sluta ligga i sängen och kolla på serier istället för att gå ut och umgås som ju faktiskt är det underbaraste bästa som finns. Åh alltså mina vänner<3)

Vilket datum 2011 kommer du att minnas, och varför? Jag och datum. Men dagen vi åkte till Barcelona, Dagen min farfar dog, sommaren var fin.

Vart tog det mesta av dina pengar vägen? Till Barcelona-resan och sen till PT-träningen. Båda sååå värda.

Vad önskar du att du gjort mera av? vågat kasta mig på killar haha. vågat över huvud taget.

Vad önskar du att du gjort mindre av? Deppat.

Hur firade du nyårsafton? Med hemmafest, torka spyor och allsång till Mannen i den vita hatten, dansa, vara glad med fina vänner.

Blev du kär under 20011? Nej oh nej.

Vilken var den bästa boken du läste? Stolthet och fördom (har inte läst den tidigare men åh åh åh MR FUCKING DARCY!)

Bästa filmen? Tinker Taylor Soldier Spy eller Drive eller Harry Potter.

Vad gjorde du på din födelsedag? mycket länge sen, men åt väl tårta elläh nåt.

Hur skulle du beskriva din stil 2011? Mycket shorts under våren, sommaren. Tights i alla former, T-shirts med tryck och träningskläder.

Hur höll du dig från att bli galen? Det lyckades jag inte med det här året heller men träningen har gjort mig gladare och positivare indeed.

Vilken kändis/offentlig person beundrade du mest? Filip och Fredrik. Vill va inuti dom. Inte snuskigt utan vara deras briljans och humor och träffsäkerhet.

Vem saknade du? farfar

Vem var den bästa nya personen du träffade? Min PT Hanna och sen tog upp kontakten med Emelie vilket var urmysigt.

Berätta om en värdefull läxa du lärde dig 2011? Klyschigt som fan men att man måste våga för att vinna.

NYÅRSLÖFTEN

Oh help me please doctor i'm damaged, there's a pain where there once was a heart


1. Jobba med självförtroende + självkänsla Det här är det viktigaste av alla mina nyårslöften. Ska börja tro på mig själv, lära mig tycka om mig själv och inte va så självkritisk.
2. Fortsätta med träning och hälsa-spåret. Fortsätta som jag började i höstas och speeda upp det lite. Satsa järnet och hoppas på att få springa midnattsloppet till sommaren. Tiden är inte viktig då utan bara det att klara 1 mil och bara springa skulle vara helt fantastiskt. Sen tona magen och allmänt slimma down så jag passar i mina skinny jeans igen osv.
3. Börja dejta igen. Har varit jävligt dött på den fronten 2011, så dags att sluta sitta och självömka och ge sig ut i djungeln av idioti och desperation igen. Haha, det här är jag jävligt pepp på som synes.
4. Bli ekonomisk och börja spara mer. Bli mer organiserad (städning, tvättning, sömnrytm) Enough said.

Leva ut och vara glad och nöjd och se framåt istället för bakåt.

well hello there 2012

Första dagen på 2012 började med bakissnack i dubbelsängen med Hilda, sen byttes hon ut mot min kära syster och några glas oboy för att övergå i en städmissär. Kvällen avslutades med 7 avsnitt av American Horror Story och nu ska jag sova. Mitt nyår var alldeles finemang faktiskt för en gångs skull och stapplade i säng vid halv sju-snåret. Mysiga människor hemma hos mig även om några spårade och jag fick lite panik när fläkttrummor rasade och väggar spyddes ner. Men man får vara glad för det lilla och på det hela taget hade jag ett perfekt avslut på 2011.
Slänger väl upp några nyårslöften lite senare när jag är in the mood.

RSS 2.0