Biffen

Hade inte hänt ett skit på PT-mätningen idag. Samma vikt, samma fettprocent och samma mått som för 2 veckor sen. Lite opepp med tanke på vilken jävla fart det varit på mig på senaste tiden. Träningen går bättre och bättre och kosten är hardcore 100 % felfritt sen söndags. Men jag kämpar på och hoppas på att den här platån snart ska släppa och resultaten ska komma. Eller alltså, resultat har jag ju. Starkare, snabbare, bättre. Men vill ju att det ska synas OCKSÅ! Ytlig to the bone vet ni. Finns inget snyggare/sexigare än en vältränad mage på tjejer tycker jag. Och vem fan vill inte va snygg?

drömmer om petroleum och kristaller

det är så bra. musik nonstop.

Jag är inte rädd för mörkret


WONDERFUL TIME

Jobbar stängning idag så har förskjuten arbetstid och börjar 09.45. Vaknar såklart av mig själv 07.30 ändå så chillar lite med frukost i sängen. Så jävla pepp på sommaren, träningen, framtiden, mina bästa bästa vänner osv. Har så mycket att ge och vill göra så mycket. Längtar alltid till något och kan se ljuset i tunneln nu.
Hade en svacka förra veckan men det tror jag beror mycket på att jag ingrottar mig i gamla mönster och sitter på mitt feta ass och är asocial. Men kan ärligt säga att träningen och resultaten det ger (både psykiskt och fysiskt) har förändrat mig till det positiva.
Enda jag kan klaga på är att när jag nu orkar springa längre så har jag fått så jäkla ont i höften, har fixat skoinlägg men det smäller fan till ändå. Så nu kör jag lite Voltaren-kur och hoppas på att jag kan ta mig ut på en 5 km på torsdag kväll efter PT-passet.
Solen skiner och det blir solglasögon och keps idag. LÖVELY! Här kommer lite bildregn och sen måste jag springa och göra mig vacker med brunpuder och maskara haha.
Puss på denna tisdag, hoppas den här känslan håller i sig!



Såhär rund och god är man inte precis längre. härlig tid dock!






Min söndag

Haft en lugn och skön söndag. Vägrade ställa väckarklockan men vaknade 09.30 av mig själv ändå. Käkade stor frukost och låg i sängen ett par timmar: drack te, kollade på New Girl och läste bloggar. Sen tog jag mig ut i spöregnet och sprang en tung 5,5 kms runda tillsammans med lite Britpop i öronen. Blev en dusch och brun-utan-sol krämande och sen in till stan och möta upp Hanna. Vi satte oss på Vapiano med varsin sallad och snackade framtid, nutid och sommar. Var mycket trevligt, mysigt och uppfriskande hää.

När jag kom hem blev jag tvungen att duscha igen för brun-utan-solen luktade så äckligt. Har gjort lite matlådor för veckan och ligger nu i sängen taggad till tusen på en hardcore 5 dagars vecka och sen Helsingborg, Lund, Felicia och Alice till helgen!!!!12123 Jag vet att jag tjatar men jag längtar så. Dessutom säger vädergudarna att det ska bli sommar i skåne till helgen! Hur underbart?
Måste förbi NK och tjacka glajjor när lönen kommer också. Hur glassig lät inte den meningen? Haha. Men glömde mina älskade Ray Bans på Charles de Gaulle-flygplatsens toalett så nu måste jag skaffa mig nya. när man en gång haft det bästa så duger inget annat, kosta vad det kosta vill. Sedan ska det sparas för visum-avgifter och studentboende ska betalas. Fa-an vad dyrt men jag intalar mig att det kommer vara värt det i slutändan.
Ska försöka sova nu så jag orkar jobba och träna imorgon. Godnatt!

VECKOUTVÄRDERING V. 16

Måndag: pt-pass
Tisdag: powerwalk 30 minuter, jogging 5 km
Onsdag: 30 minuter powerwalk, 30 minuter stretch, 30 minuter spinning
Torsdag: Pt-pass
Fredag: Energy
Lördag: VILA
Söndag: jogging 5,5 km (den sista halva kilometern är mycket viktig ;)
VECKANS ONYTTIGA: 0,5 liter coca cola, en billys pan pizza, 1 burk Ben & Jerrys cookie dough, två vaniljbullar

tulips lemons sunny side up


kontraster


pic 1: Lördagens 1000 + kalorier och lite gossipmagazines. Mina största laster haha: glass, pizza och InTouch. pic 2: vecka 16 mashup.

FIT//CRAZY

Den här veckan har varit all about träning och hälsa. Helt fantastiskt och det är ett intresse och en kamp på samma gång. Så sjuk paradox men det är något som ska vårdas.
Idag är det en vilodag från träning men jag har ätit i hälsans tecken ändå. Fram tills nu. vänta tills ni ser kontrasten. haha. Imorgon kommer veckoutvärdering och jag är gräsligt nöjd med all tung styrka och hårda konditionstoppar jag har presterat.
Ikväll ska det firas, Hilda fyller 22 imorgon och det blir lite förning och utgång på det. Självklart nyktert för mig -tar med mig en Celcius så jag har nåt i handen hela kvällen och inte lockas till en Appletini eller mojito eller xider osv...
Om 7 dagar får jag dricka alkohol igen, känns ovant och jag vet att jag kommer må så jävla dåligt dagen efter men det kommer va så värt det. Valborg sedan i Lund med bästa tjejjorna Felicia och Alice (och kanske Sara också)!
Ska bli mys att träffa Hilda ikväll iaf, annars har jag ingen koll på vad för folk som kommer. Det blir vad det blir helt enkelt. Sitter här i mjukiskläder och sotade ögon och taggar för kvällen.
Nu ska jag köra New Girl-marathon! Hörs!

sunset


TRO OCH TVIVEL

Eftersom jag är så extremt osäker på vad jag vill bli när jag blir stor men extremsäker på att jag vill plugga till hösten så blev det en 15 poängs-kurs och två 7,5 poängskurser. En vettig inför framtiden och två som jag bara tycker ska bli extremt roliga.
Så söker jag programinriktningar till våren när jag förhoppningsvis fått lite mer kött på benen.

Sleep down waky head

kan inte somna. upp om mindre än 5.

Varför ska jag ha så dyrt intresse?

Ju mer man lär sig dessto högre krav ställer man på produkterna. Blä säger jag som behöver en ny kompaktkamera. Den enda jag vill ha som har okej storlek kostar fyra papp och med det priset är ju ändå poängen med kompakt förstörd [att man ska våga ha med kameran på fester/festivaler/konserter].
Canon Powershot S100 Black
Mitt dyra intresse har ju även genererat i en resa och 4-veckors foto workshop i New york. Idag skickade jag iväg ansökan om studentrum i ett Student house. Det ligger på 55 John Street -15 minuter från skolan, och ALLT ingår. Till och med gym så jag kommer inte undan på andra sidan jorden heller, heeehe. Visst det kostar men vad ska jag annars använda sparkontot till om inte till äventyr?! Och sjukt fräscht verkar det också med massor av aktiviteter så man kan lära känna de andra studenterna. Håller tummarna till blodstopp för att jag får rum där nu.
Här är en råtöntigt reklamvideo från Studenthuset:

VECKOUTVÄRDERING

MÅNDAG
joggade 5 km
TISDAG
promenad 3 km
PT-pass gym fokus överkropp
ONSDAG
promenad 3 km
TORSDAG
PT-pass fokus ben
FREDAG
joggade 5 km
LÖRDAG
vila
SÖNDAG
joggade 2,4 km (till SATS i Älvsjö)
Energy-pass (intensiv aerobics)
Veckans onyttiga: 2,5 dl Ben & Jerry cookie dough (jeez), 0,5 liter coca cola, 10 dumlekolor, 1 dl ostbågar och en Magnum mandel.

Mycket nöjd med denna vecka. Har börjat klara en och annan armhävning på tårna och dessutom sidoplanka med hantlar! I torsdags mätte vi fettprocent och jag hade gått ner hela 2 procent vilket är rätt mycket tydligen. dessutom minus  2 cm runt midja, 3 cm höfter, 2 cm stuss och 1 cm armar och gått ner 0,8 kilo.
Så efter att ha varit utomlands haft en lång svacka i kosten och motivationen så är jag nu tillbaka!!
Nu ska vi börja mäta kroppsmått,fettprocent och vikt varannan vecka fram till sommaren. Step it up one level nu inför beach 2012 hehe.
fucking love it!!!

EREMOS- grekiska 'ensam'

Blir eremithelg för mig. Uselt humör, lättstött och jävligt hetsig. Så akta er.
Har städat och ritat hela dagen och morgondagen kommer se likadan ut med lite träning som tillägg. Sova sitter inte heller helt fel. Jävligt otaggad på att börja jobba 40-timmars veckor igen. Jävligt grå Hanna. Sommarlängtan är total.

SKETCHING SATURDAY

Ja, vem försöker jag få till? Jävligt svårt med porträtt för minsta lilla fel så blir det inte ett dugg likt. Ska prova göra samma bild med Promarkers cool grey-nyanser senare.

This never gets old!


Två tragiska öden, ett som kan räddas. duwoop vilken poet jag är.
Nej men ibland kan det stinga till i hjärtat när jag tänker på Heath och vilken talang han var. En för tidig död skapar sån extrem mystik. Han var verkligen fantastisk i Brokeback Mountain och Batman.

Lilo vet jag inte var jag ska börja. Jag älskar bara henne ända sen Mean Girls-tiden. Hon är så tragiskt trashy och ändå snygg som fan. Jag är väl en av få som kan se likheterna mellan hennes liv och Marilyns.

Tragisk 22-åring

Skulle ha firat Catti ikväll med utgång men jag är för svag, lillgammal och tragisk för detta event. Tog en springtur, en lång dusch och målade naglarna innan jag bestämde mig för att stanna hemma. En tuff jobbvecka med två dagars övertid och minimalt med sömn är förklaringen. Blir ett Modern Family maraton och härlig ljuvlig sömn istället. Man kan ju tro att jag är 50-plus!

MOTIVATION


healthylivingforyou:  This is a great concept.yay!!!!
Ska vägas och mäta fettprocent imorgon. Nervöst men peppt. Något lär ju ha hänt!

STARBUCKS COFFEE MOCCA IN MARSEILLE


Lovsång till X

Har miljoner bilder. Många blev så bra, lägger upp efter hand på le blog och på fejjan.
Syster❤Aix❤resa❤marknader❤vintagebutiker❤bokcaféer❤frukost❤bio❤mintglass/mintte❤Marseille-tvålar❤solsken❤grönska❤trötta promenadfötter❤franska-bulldogs❤havet❤uteserveringar❤fasadmålningar❤blått❤fontäner❤silver

Au revoir!

Nu drar jag till Frankrike.

LYCKA

Jag har så mycket lycka just nu. Livet flyger fram. Enda tråkiga var att födelsedagsmiddagen för Hanna ställdes in :( Men mer tid för mig att packa inför morgondagens rutt till Aix via Paris. Packar jag? Nääe, kör Modern Family-marathon och försöker komma på vad jag ska äta till middag. Ska kila och ta en titt i kyl och frys. Ciao!

When you try your best but you don't succeed

Alltså lite koll har jag välle men det är nåt med perspektiv och skit jag inte får till. Blöblöb
  • Får tillbaka på nästan tio papp på skatten och det är jävulskt fint till sommaren och så
  • Dollarn är lägre än vad den är i mina teoretiska uträkningar vilket innebär att jag sparar massor med cash till New York-resan. Trrreeevligt
  • Mindre trevligt var att en femtedels B&J cookie dough smet ner i min mage efter middagen och jag inte hade orken att ta mig ut att springa. Jag som ska se ut så HÄR till sommaren. Då är kaloribomber en dålig ekvation...

VECKOUTVÄRDERING

Glass i stora lass som väntat, lite tårta och 0,5 liter coca cola. Annars är jag ganska nöjd för trots sjukdom som inledde veckan så har det blivit massor av lågintensiv cardio och tre styrkepass.

  • 13 promenader - 32 km promenerande totalt på hela veckan
  • 1 spinningpass- 30 minuter
  • 1 corepass- 30 minuter
  • 1 bodypump-pass -55 minuter
  • 1 gympass (rygg) med konditionstoppar emellan repsen- 60 minuter
Nästa vecka blir det hårdköra måndag-torsdag för sen drar jag till Frankrike över påskhelgen. Göttigt om jag hinner med en joggingtur där också.
P.S. träna i mjukisbyxor är ingen höjdare

Kepan

Sportar Kepsen som kommer bli min trogna följeslagare i vår och sommar. Bad hairdays på festivaler, heta storstadsdagar och långa springturer -den är perfekt. Likey like.

RSS 2.0